KOULUT JA YHTEISÖT


Harrasteporukat, koululuokat, yhteisöt ja järjestöt - kaikki varainhankinnan kanssa painiskelevia ryhmiä, joita Rautakymppi tahtoo tukea ja auttaa.

Tulitko etsimään tietoa Serlan tuotteista? Koululaisten, harrastusporukoiden tai yhdistysten kaikenlaiseen varainkeruuseen meillä on loistava kontakti Serlan tuotteita toimittavaan Metsä Tissueen. Tässä sinulle nähtäväksi esimerkki omasta toiminnastamme, joka takuulla on teille mieleen, olipa ryhmänne suuri tai pieni. Avainasioitamme - ja tyytyväisyyden tae - ovat täsmälliset myyntimäärät suosituimmissa tuotteissa. Ei riskiä, ei varastointia, ei myymättömiä tuotteita. Te myytte, me toimitamme juuri oikean määrän.

Mikäli kiinnostuit tuotteistamme ja varainkeruuyhteistyöstä, ota yhteys myymäläämme ja pyydä vaikkapa tarkemmat esitteet ja tiedot sähköpostitse itsellesi. Olemme onnistuneesti tehneet yhteistyötä jo lukuisten koulujen ja harrastusryhmien kanssa ja jatkaisimme mielellämme tätä palkistevaa ja mukavaa työtä myös uusien yhteistyökumppaneiden kanssa!

 

 

 

Tietoa sivuille on tulossa lähiaikoina