SISUSTUSOSASTO


Tervetuloa Rautakympin sisustusosastolle! Kodin pintaremontointi on nopea tapa muuttaa ilmettä ja päivittää kodin henki tälle hetkelle. Jos pintaremontointi pyörii mielessäsi, tule käymään meillä niin mietitään teille sopivimpia ratkaisuja, hintaluokkia, aikatauluja ja muita asioita rauhassa. Voit varata sisustusosastolle myös ajan, jolloin voimme taata, ettei juttutuokiotamme keskeytä mikään työtehtävä. Soita tai meilaa myymäläämme (myynti@rautakymppi.fi / p. 06 - 26 72140) aikaa varataksesi.

Sillä välin tutustutan sinua osastoomme muutamalla kuvalla. Ja hei, oletkos facebookin käyttäjä? Jos olet, klikkaa itsesi pian Rautakympin Facebook-sivuille (linkki myös tuossa yläbannerin vas.yläkulmassa) jossa ilmoitamme saapuvista uutuuksista, tapettitoimittajien uusista kirjoista, ja monista muista sisustusosastolle ajankohtaisesta edusta tai uutisesta.

 

Sisustusosaston tuotteita ovat esimerkiksi:

- Aitokivet, jotka ovat saaneet hurjan suosion paikkakunnallamme. Eniten näitä käytetään saunan tehosteseinänä.

- Maalaustapetit

- Tasoitetapetit

- Laminaatit, parketit, muovimatot, korkkilattiat ja muut lattiamateriaalit

- Tavalliset tapetit - kymmenet varastomallit ja liki 50 erilaista tapettikirjaa - tule selailemaan ja lainaa kotiin!

- Maalaussabluunat

...jne. Lukuisia, lukuisia sisustusratkaisuja ja useimmat niistä esillä: tapetoituja ja maalattuja seinäpintoja, lattiassa 6 laminaattia ja 5 parkettimallia "in action", kattopaneelimallit katossa yms. Meiltä Sinun ei tarvitse ostaa mitään näkemättä!

 

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaan varastotuotteita sekä tilaustuotteiden loputtomiin mahdollisuuksiin!