TARJOUKSET


Tulehan käymään - saatat yllättyä tuotevalikoimamme laajuudesta!

Tervetuloa myymälän tutustumaan vaihtuviin tuote-etuihin ja sesongin tuotteisiin. Nyt juuri kysynnässä näkyvät erilaiset maalausprojektit terassikalusteiden öljyämisestä ulkomaaleihin, grillauskauden kaasukysyntä, puutarhamullat ja esimerkiksi terassien laajennukset puutavaroineen ja katteineen. Puutavaravarastomme palvelee sinua läpi kesän. Tule katselemaan erilaisia vaihtoehtoja, kysymään hintoja ja apua. Olemme täällä sinua varten! Kun sopivat tuotteet löytyvät, saat meiltä vaikka peräkärryt lainaan tai kotiinkuljetuksenkin niin halutessasi.

Tarjoukset vaihtelevat, erikoiserät liikkuvat nopeasti ja hinnat pyritään aina pitämään houkuttelevina. Myymälässämme on vaihtuva valikoima kauden tuotteita. Neuvommekin Sinua pysymään parhaiten perillä näistä ottamalla Facebook-sivumme seurantaan. Klikkaa "tykkää" ja jää kuulolle hyvistä eduista ja ajankohtaisista tuotteista.

Kesämaalikampanja 2020 on käynnissä

Maalikauppa on varma kesän merkki. Ja sitä me myymmekin ilolla, asiantuntemuksella ja laajalla valikoimallamme. Pääset valitsemaan monen eri toimittajan tuotteista juuri sinulle sopivimmat tuotteet. Maalien lisäksi autamme oikean sävyn valinnassa tai jos tuot palasen vanhaa maalia tai maalattua pintaa mukanasi, mehän vaikka mittaamme sinulle tismalleen oikean sävyn uuden purkin varalle. Maalaustarvikkeet löytyvät maaliosastolta ja valikoima niissäkin on runsas ja useat hintaluokat huomioiva.

Meillä on semmoinen tahtotila, että Rautakymppi olisi maakunnan mukavin rautakauppa. Sellainen rennon ja iloisen mielen rautakauppa, jossa on kynnys matalalla kaikille asiakkaille. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, tarve hiirenloukulle tai autotallin perustuksille, meille olet tarpeinesi tärkeä ja palvelemme Sinua mielellämme. Otetaan kanssasi kierros kaupassa, varastossa tai pihamaalla ja etsitään juuri Sinun tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet.

Meille voit aina tulla käymään, soittaa tai laittaa viestiä - olipa tarpeesi suuri tai pieni!

Lämpimästi tervetuloa Onninkujan myymälään. Ja hei, ethän unohda seurata meitä Facebookissa? Sivujen kautta voit lähettää kysymyksiä, nähdä tarjouksiamme ja olla mukana jakamassa vaikkapa kotinikkarin ideoita.