YRITYS


Rauta-Avatia Oy toimii rauta- ja rakennustarvikkeiden vähittäiskauppa-alalla. Se aloitti vuoden vaihteessa 2012 aiemmin samoissa tiloissa toimineen rautakaupan toimintaa ja uudisti koko ilmeen ja tyylin.

Teuvalla sijaitseva Rautakymppi on kaikkia rakentajia palveleva rautakauppa, joka on valikoimassaan keskittynyt nimenomaan rakennustuotteisiin. Valikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi aina pohjatyötarvikkeista tapetteihin ja muihin pintamateriaaleihin. Näkyvillä on kaksi linjaa: ammattilaisen vaatimustaso sekä kotiremppaajan tarpeisiin sopivampi ja huokeamman hintainen linja. Tule ihmeessä tutustumaan valikoimaamme myös kaupassa mutta surffaa itsesi sitä odotellessa myös sivuillamme tarkistelemassa toimittajiamme ja valikoimaamme!

Yrittäjinä toimii Leppäniemen perhe. Isä sekä kolme lasta ovat pitkän linjan yrittäjiä. Aiemmin tämä yrittäjätiimi on pyörittänyt menestyksekkäästi kattoristikkotehdasta paikkakunnalla 18 vuoden ajan sekä rakennustoimintaa pk-seudulla ja Suupohjan alueella. Vankka kokemus rakennustöistä jo vuosikymmenten ajalta antaa kauppiaille ammattimaisen otteen: Rautakympistä et osta ainoastaan tuotetta vaan myös ammattitason palvelun ja ohjeet. Meille voit tulla siis pää täynnä kysymyksiä ja kertoa ongelmasi – löydämme kyllä juuri Sinun rakennuspulmaasi oikean ratkaisun ja tuotteet!

Sisustusosastoomme olemme hakeneet vinkkejä, vaikutteita ja ideoita läheltä ja kaukaa, sekä koti- että ulkomailta. Tarkoituksenamme on kehittää Teuvalle alueemme kattavin sisustusvalikoima. Uskotko? Tule tutustumaan!

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi palvelevaan rakentajan kauppaan Teuvalle,

Tiina, Lasse, ja Jukka Leppäniemi