Mitä meiltä ei saa, sitä tuskin tarvitaan

Täyden palvelun rautakauppa tarjoaa Sinulle muunmuassa tällaista:

Laaja valikoima rakennustuotteita

Meillä ensi kertaa käyvät yllättyvät usein laajasta valikoimastamme. Kuuntelemme tarkalla korvalla asiakastoiveita. Sitä mitä ei ole, saamme nopeasti tilattua Sinulle!

Kuljetusta ja peräkärry lainaan

Ostamiesi tuotteiden kotiinkuljetukseen tarjoamme veloituksetta peräkärryjä lainaan tai tuomme tuotteen itse kotiovellesi kuljetusmaksua vastaan.

Runsas maaliosasto

Maaliosastolta löydät uuden värin mille tahansa pinnalle. Ensin valitaan sopivin purkki, sitten sekoitellaan sille haluttu sävy ja valitaan hyvät maalausvälineet.

Puutavara

Painekyllästetty, ulkoverhouslauta, ulkoverhouspaneeli, lautatavara, runkopuutavara... Mitä tarvitsetkaan, meiltä todennäköisesti löytyy!

Avainpalvelut Abloy

Voimme tehdä kopion sellaisista Abloy-avaimista, joilla ei ole enää voimassaolevaa patenttisuojaa. Uuden avaimen saat mukaan samalla käynnillä!

Jahti & Vahti sekä Puhti-koiranruoat

Erikoisvalikoimassamme on laadukkaita eläinten ruokia. Tässäkin kuuntelimme asiakkaidemme toiveita ja toteutimme ne.

Sisustusosasto palvelee lattiasta kattoon

Lattiamateriaalit laatasta parkettiin, eläväiset tapetoidut malliseinät ja vaikka kivilaatat saunan seinään. Tällaista sisustusosastoa et ole ennen pienessä rautakaupassa nähnytkään!

Puutarhamulta ja lannoitteet

Ympäri vuoden myymme puutarhassa tarvittavia multa- ja lannoitetuotteita. Kesän sesonkiaikaan löydät kesäpihaltamme myös kasveja.

Varainhankintamyyntiä kannattavasti

Koululaisryhmät, harrastusseurat ja monet muut ryhmät tekevät kanssamme yhteistyötä varainhankinnan osalta. Kerromme mielellämme lisää asiasta!

Muut erikoispalvelut

Luistimien teroitus, neste- ja komposiittikaasut, työvaatteet ja -jalkineet, lämmityspelletit.. Me olemme avuksi monessa. Kysy rohkeasti lisää!